Cégünkről

A KENYERES Biztonságtechnika Kft. 1995 alakult.

Fő tevékenységi köre a 1995-ös évtől a különböző biztonsági lemezszekrények és trezorok gyártása volt.
Elsősorban fegyver- és irattartószekrényeket valamint értékmegőrző fali- és bútortrezorokat gyártottak, különböző biztonsági fokozattal túlnyomórészt a Nyugat-Európai piacra.
Továbbá fegyverbelövő célszerkezetek a hozzátartozó kiegészítőkkel, illetve elektromos kapcsolódobozok és vékonylemez szekrények is a vállalat termékpalettáját színesítette.

A 2007/2008-as év a vállalatunk életében az ún. termékváltás éve volt. A fő tevékenység a különféle finomlemezből készült alkatrészek gyártására helyeződött át.

Gyártmánystruktúránkból adódóan nagy mennyiségben dolgozunk fel hidegen hengerelt finomlemezeket és melegen hengerelt táblalemezeket.
Alkatrészek gyártása során a terítékeket tekercslefejtőn, lemezollón, lézervágón és stancológépeken szabjuk méretre, illetve gyártjuk készre.
Az alkatrészek végleges formájukat többek között sajtolással, illetve élhajlítással kapják meg.
Az különféle alkatrészek összeállítása védőgázos fogyóelektródás ívhegesztéssel történik.
Az elkészült nyers gyártmányok felületeit vegyileg zsírtalanítjuk, mossuk, cinkfoszfátozzuk, festjük.
Termékpalettánkban megtalálhatóak KTL festett, galvanizált alkatrészek is, melyek gyártását kiépített beszállítói kapcsolatunkon keresztül tudjuk vállalni.

Vállalatunk számára megrendelőink, vevőink megelégedettsége a legfontosabb, ezért termékeink magas színvonalon történő előállítása, az elérhető legmagasabb minőségi jellemzők elérése és folyamatos szintentartása érdekében MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtetünk.