Minőség

Vállalatunk elsődleges célja a vevők nagyfokú elégedettségének elérése, melyet vonatkozó jogszabályok betartása mellett a következő pontok teljesítésével, továbbfejlesztésével kíván elérni:

A cél elérése érdekében a Kft. a minőségirányítási rendszerét az
EN ISO 9001: 2015 szabvány szerint építette ki, így a tevékenységek megtervezett, ellenőrzött, dokumentált eljárások szerint zajlanak.

Kattintson a nagyításhoz
Magyar
Kattintson a nagyításhoz
English

Minőségpolitika

Kattintson a nagyításhozKörnyezetközpontú irányítás

A KENYERES BIZTONSÁGTECHNIKA KFT. célja a környezetközpontú irányítási rendszerrel kapcsolatos vonatkozó jogszabályok betartása mellett a környezetre gyakorolt terhelés csökkentése az alábbiak szerint:

A cél elérése érdekében a Szervezet környezetközpontú irányítási rendszerét az MSZ EN ISO 14001: 2005 szabvány szerint építette ki, így a tevékenységek megtervezett, ellenőrzött, dokumentált eljárások szerint zajlanak.

Az ügyvezető felelős a társaság stratégiájának, környezetközpontú céljainak meghatározásáért, a környezetközpontú rendszer hatékony működtetéséért és folyamatos fejlesztéséért.

Gondoskodunk arról, hogy tevékenységünk megfeleljen a vonatkozó környezetközpontú követelményeknek.

A környezeti politikát minden munkatársnak ismernie kell és mindenki felelős saját munkája minőségéért, illetőleg a tevékenysége során keletkező anyagok, hulladékok előírások szerinti kezeléséért.

A környezetközpontú rendszer folyamatos fejlesztése a Kft. fejlődésének alapja mely biztosítja a dolgozók boldogulását.

Kattintson a nagyításhoz
Kattintson a nagyításhoz


Kattintson a nagyításhoz


Kattintson a nagyításhoz

Kenyeres-Biztonságtechnika Kft - Fenntarthatósági terv

Kenyeres-Biztonságtechnika Kft - Esélyegyenlőségi terv